Poddtips - Du, jag & jorden

  
 
 
đŸŒ±đŸŽ§Â Idag Ă€r det en ganska medioker söndag & jag tĂ€nkte tipsa er alla om en av mina absoluta favoritpoddar. Den heter "Du, jag & jorden" & görs av Milla & Jonna som kallar sig för cyniska miljövetare.
 
Den blev snabbt en av mina favoriter dĂ„ den som i sin beskrivning verkligen utforskar hĂ„llbarhet i alla aspekter av livet. Och de Ă€r helt underbara som kan tillĂ„ta sig att skratta & erkĂ€nna sina egna fadĂ€ser & fĂ„r verkligen till ett intressant samtal. För er som inte har nĂ„gon i livet att prata om hĂ„llbarlivsstil med Ă€r den hĂ€r podden en sann rĂ€ddare, men Ă€ven för er andra - lyssna! 😄
 
Jag har inga specifika favoritavsnitt, de flesta Àr otroligt varierande & innehÄller sÄ pass mycket intressant att jag kan inte vÀlja ut. Ni fÄr börja lyssna frÄn början & jag rekommenderar er att fortsÀtta, för som med mycket annat blir det bara bÀttre.
 
De har ocksÄ ett riktigt grymt Instagram-konto med mÄnga tips som jag rekommenderar er att titta in pÄ.
 
Instagram @dujagochjorden
 
LÀnk http://dujagochjorden.libsyn.com  
Minimalistinnan du, jag och jorden poddtips
1 kommentar
Natalie

Om du vill ha ett poddtips i gengÀld: http://navidmodiri.com/38-katarina-graffman/

SÄ himla intressant avsnitt, fick mig att tÀnka pÄ dig. SÄ som du gÄr emot normen krÀver verkligen en styrka. Du Àr verkligen stark nÀr det gÀller att gÄ mot gruppen/samhÀllet/omgivningen! Undrar om den styrkan Àr nÄgot som har kommit ur den ensamhet du upplevt? Att du inte har samma behov av att göra som alla andra gör. Bara en tanke. Tack för att du driver min favoritblogg <3

Svar: Oh men tack sÄ mycket för tipset! :-D Ska lyssna pÄ det redan nu ikvÀll.
Jag vet inte om jag sjÀlv vill kalla det för styrka, för jag kÀnner mig verkligen inte som en stark person... Men kan jag kalla det förmÄga utan att det lÄter som jag sÀtter mig pÄ en piedestal? För tror absolut att ensamheten bidragit till att jag ser lite annorlunda pÄ samhÀllet... ensamhet har för mig i alla fall gjort att jag blir mer som en observatör & pÄ sÄ sÀtt kan se saker & ting "frÄn utsidan" i situationer dÀr de flesta andra liksom befinner sig innanför cirkeln. Detta Àr sÄklart pÄ bÄde gott & ont pÄ mÄnga sÀtt. Och ensamheten har ju ocksÄ pÄ ett sÀtt underlÀttat i vissa situationer att ta modet & vÄga gÄ emot gruppen & vÀlja sin egen vÀg. Lite... "FÄr jag ÀndÄ inte vara med kan jag ju gÄ min egen vÀg nu pÄ en gÄng", tappar liksom lusten & frestelsen för att falla för ett grupptryck.

Men tack snĂ€lla för de stora orden ❀ Det var kul att fĂ„ höra ❀
Minimalistinnan