Samarbete med Cargobike

(null)

đŸŒŒ Samarbete med Cargobike đŸŒŒ

Företager har ej tagit del av inlÀgget innan det publicerades. Mina Äsikter alltid mina egna.


Vi var fast i ett beroende av bilen & det tĂ€rde pĂ„ mitt mĂ„ende. Jag visste att en lĂ„dcykel skulle förĂ€ndra situationen, men kunde inte ana att den nĂ€stan skulle eliminera vĂ„rt behov av en bil. Min man behöver bilen till sitt jobb, vi mĂ„ste ha den till sjukhusturerna med vĂ„r son & de gĂ„nger vi hĂ€lsar pĂ„ familjerna ute pĂ„ Österlen. Men i övrigt fĂ„r den stĂ„ stilla sen tidigt i vĂ„ras nĂ€r vi köpte lĂ„dcykeln.


Alla de dĂ€r kortare bilturerna har försvunnit. LĂ„dan kan lastas med upp till 100kg, vilket gör att vi med rĂ€tt klĂ€der, instĂ€llning & lastskydd veckohandlar med den oavsett vĂ€der. VĂ„ra smĂ„ utflykter har blivit fler & mer spontana. NĂ€r vi sĂ„lt prylar kan vi enkelt lasta pĂ„ paketen & lĂ€mna dem eller köra ner till busstationen för att lĂ€mna prylen till köparen đŸ€


Jag Ă€r sĂ„ tacksam för allt den hĂ€r cykeln givit mig & min familj💚 Det gör mig ledsen nĂ€r personer pĂ„stĂ„r att en lĂ„dcykel inte alls kan ersĂ€tta bilen & skrattar Ă„t att veckohandling med barn skulle göras med en lĂ„dcykel. Men jag kan bara vinka & sĂ€ga "Hej, hĂ€r har ni en familj som gör sĂ„". Visst, vi har bara ett barn, vi bor i ett mindre samhĂ€lle men dĂ€r det finns livsmedelsbutik & bilen kan vi inte göra oss av med - Ă€n. Men lĂ„dcykeln har verkligen förĂ€ndrat hela situationen. Hade min man haft cykelavstĂ„nd till jobbet Ă€r jag övertygad om att vi diskuterat om huruvida vi skulle kunna vara fria frĂ„n bilen.


LÄNGE LEVE LÅDCYKELN!🙌💚


đŸŒŒ Besök Cargobikes hemsida đŸŒŒ
Cargobike Cargobike.se elcykel lastcykel lÄdcykel minimalistinnan
0 kommentarer