Sellpy

(null)

Det här är inget samarbete.

Jag har läst mycket blandade recensioner & åsikter om Sellpy, men hamnade av en slump på deras Traderakonto när jag letade efter pyjamas till min son 👩‍👦

Bestämde mig för att våga chansa & la bud på flera auktioner som jag vann.

Paketet kom hem väldigt snabbt & jag är otroligt nöjd! 😍 Kläderna var i precis det skick som beskrivits, & i ett par fall bättre än väntat. Kommer absolut att beställa fler gånger, & fortsätta skriva om mina upplevelser av företaget.

En besvikelse i att de väljer att packa varje enskilt plagg i vars en påse, men jag antar att det är ett måste i hanteringsprocessen.

(null)

Allt detta fick jag för 224kr, varav 63kr är fraktkostnad 👩‍💻  Det är ca 44kr per plagg. Jag räknar med att kunna sälja dessa om några år för minst 50% av vad jag gett för dem. Begagnat är 👌 för både 💰 & 🌍.

Har ni erfarenheter av Sellpy? Dela gärna med er, jag är nyfiken! Positivt som negativt 😊

(null)
Sellpy barnkläder begagnat minimalism med barn minimalist med barn minimalistinnan second hand tradera vimedbarn
4 kommentarer
Josefine

Jag handlar mycket via sellpy på tradera, och det är ganska blandad kompott. Oftast är plagget precis så som förväntas, men ett par gånger har det varit hål/smutsigt/urtvättat utan att det stått något om det vilket har varit en besvikelse. Tycker också att det tar för lång tid att få hem paketet, haha *otålig* (tycker en dryg vecka är för mycket) Deras kundtjänst är dock toppen så om man reklamerar ett plagg har jag alltid fått behålla det samt fått pengarna tillbaka, vilket ger mig en trygg upplevlse och är enda anledningen till att jag fortsätter vara kund hos dem när utfallet av ens köp pretty much är 60/40 på om det är fint eller defekt :) Med det sagt så rekommenderar jag att handla hos sellpy!

Svar: Har läst innan att det har varit hål & andra slitningar ibland i plaggen som inte kunnat ses på bild eller stått om i beskrivningen... Men känns ju bra att deras kundservice är seriös & tillmötesgående, tack för du delar med dig av din erfarenhet :-D Jag fick hem mitt paket väldigt fort, tog 2 dagar tror jag, blev överraskad hur fort det kom.
Har siktat in mig på lite auktioner senare i veckan, sonen växer så det knakar ju... Så får vi se om det är lika positivt :-D
Minimalistinnan

Anna

Jag har också handlat från Sellpy och varit mestadels nöjd 😊 håller med Josefine här ovan att det kan vara lång leveranstid ibland. Men för övrigt så älskar jag konceptet! Det får folk att lättare göra sig av med kläder som de inte vill/orkar sälja själva, men som fortfarande är värda något. Något som också är bra är att de sätter kläderna på provdockor, vilket gör det lättare att se om t.ex. tröjan är lång eller kort i modellen, eller tight.

Svar: Jag tycker också det är ett helt underbart koncept! Tänk så mycket som annars bara hade fortsatt legat hemma hos folk utan att bli använt. Fantastiskt & jag vill verkligen uppmuntra den här typen av företag :-D Ja det tycker jag också är toppen! Stort plus till dem för det.
Minimalistinnan

Thirre

Jag har handlat en del med Sellpy och hittills varit över förväntan. Reagerar också på alla påsar men de packar nog allt innan man budar och då vet de ju inte om att det blir samfrakt.

Thirre

Jag har handlat en del med Sellpy och hittills varit över förväntan. Reagerar också på alla påsar men de packar nog allt innan man budar och då vet de ju inte om att det blir samfrakt.

Svar: Ja, fick några kommentarer om det på Instagram att alla varorna är färdigpackade i påsarna. Förstår det på ett sätt, men önskar att påsarna i alla fall hade kunnat återanvändas... Jag lyckas i alla fall inte öppna dem så de förblir hela :(
Minimalistinnan