Ingen mer tv i sovrummet

 
❌📺❌ Jag är idag så väldigt stolt över min sambo 👏😄 Själv har jag inget intresse alls av att se på traditionell tv, men för honom är det en vana som även alltid figurerat i sovrummet. För mig har det varit något jag varit tvungen att kompromissa med i förhållandet.
▫️
När vi nu flyttade till hus skruvades aldrig tv:n upp på väggen då vi sover i ett tillfälligt sovrum, samt att den har ganska många år på nacken & drar otroligt mycket ström. Därför pratade vi om att köpa en mer energisnål som skulle stå på en byrå istället för att göra stora hål i väggen. Nu när det gått en tid utan tv har beslutet kommit att - det blir ingen tv i sovrummet.
▫️
Min sambo har medgett att han tycker det är skönt att sovrummet inte är ett halvt vardagsrum, vilket gör att vi somnar snabbare på kvällarna & väljer att gå upp på morgonen istället för att ligga & dra sig. (Stort plus för mig också vad gäller städningen 😁👍)
▫️
Jag ser det här som en enormt positiv förändring för oss & även om vissa vanor sitter djupt så går det att göra om & se nya vägar så länge personen själv vill 😊
▫️
📺➡️💰Tv:n som tidigare bodde i sovrummet ska nu säljas & pengarna kan användas till roliga projekt i vårt hem 😄
1 kommentar