Mars 2016

 
IN
iPhone (bil)laddare*
Frost-låda*
4 Hårklämmor*
Armband*

SUMMA: +7


UT
11 Sysaker*
5 LEGO DUPLO-set
iPhone headset
Förvaringslåda*
2 Halsband*
2 Frost-leksaker*
6 Metallringar*
17 Dekorationer*
DVD*
USB*
USB-kabel*
2 Sladdar till hörlurar*
iPhone-tillbehör*
Medlemskort
Håraccessoar
4 Gamla dokument
Plånbok*
En hög säkerhetsnålar*
En hög synålar*
Tång*
4 T-shirts*
6 Stenciler*
Kudde
Mugg*
2 Cosplay-accessoarer
Vampire Knight-klocka
31 Mjukisdjur*
4 Armband*
2 Boxar*
3 Barbie-tillbehör
2 Lösögonfranspaket
5 Plastleksaker
Sailor Pluto-cosplay
Sailor Pluto handskar
2 Penslar*
7 Nyckelringar*
Leksaksbil*
Duk*
2 Blomkrukor*
Handduk*
Keyboard
Sladd*
Scarf
3 Klänningar
Väska*
Flaska*

SUMMA: -146


RESULTAT: -139


KOMMENTAR
Under mars fick jag många presenter, trots påpekande om att jag värderar en god fika högre än en pryl. Det som var av riktigt värde är laddaren jag kan ha med mig i bilen. Jag har inte haft en tidigare, men den har gjort att jag nu inte längre behöver känna stress eller oro för att batteriet ska ta slut (vilket det ofta gör då min iPhone har några år på nacken…). Det känns för tidigt att göra sig av med de andra presenterna, så jag ska avvakta och se. Men har de inte gjort någon nytta i mitt liv inom ett par månader så måste de ut.
 
Återigen besökte jag mina föräldrars vind, det här var sista gången. Jag tog ner exakt allt som är mitt och där fanns b.la massor av gosedjur. 31st har jag skänkt och ytterligare gosedjur är på väg ut - jag inväntar eventuell försäljning.
 
Min 15 år gamla plånbok byttes nu på riktigt ut mot en mycket mindre (och som faktiskt är ännu äldre). Jag tror att kort blir mer aktuellt att handla med i framtiden och genom att ha en mindre plånbok kan jag inte samla på mig en massa mynt utan måste betala med dem. Dessutom får endast det viktigaste plats i den.
 
Jag är riktigt nöjd med den här månaden. Tänk att det fortfarande finns så mycket att rensa. Känns som jag hela tiden upprepar den meningen, men det är verkligen en process. Prylarna ligger i lager och jag skalar mig sakta men säkert in till kärnan.
 
0 kommentarer