September 2015


IN
Elsa-klänning
’lil Fairy Door
Spegel

SUMMA: +3


UT
5 Plastflaskor
13 Prydnader
3 Gosedjur*
4 Påsar*
NyanCat-t-shirt
9 Håraccessoarer*
Minibyrå av plast*
Lego Harry Potter
Sminkväska
12 teckningar
7 Mermaid Melody-manga
2 Tröjor*
Klänning*
1 par kängor*
En hög med Disney-kort*
Disney brädspel*
3 Manga tidningar*
Fotoram*
2 Barbie-tidningar*
Box
2 Mamegoma-gosedjur
Köksredskap*
Elsa-tiara
Läppglans
Tidning
Elsa-kappa*
Rainbow Dash-cosplay
Grand Theft Auto Vice City-Affisch
Totoro fotoram

SUMMA: -80


RESULTAT: -77


KOMMENTAR
Om vi börjar med ”in-listan” så var Elsa-klänningen lite av ett impulsköp. Jag köpte den i början av månaden och nu i slutet av månaden så vet jag seriöst inte varför jag gjorde köpet. Det är verkligen inte som att jag är i behov av den - jag har redan en. Känner mig ganska besviken på mig själv, men hoppas att jag kan finna användning för den, annars får jag sälja den. Vilket faktiskt är riktigt pinsamt! Men det är meningen att jag ska dela med mig av alla med- och motgångar i den här resan.
 
’lil Fairy Door köptes som en rolig inredningsgrej och jag är nöjd med den. Självklart är den ingenting jag egentligen har ett behov av. Men jag gillar den och den känns inte som en börda.
 
Spegeln köptes under stress. Jag glömde bort att låna en spegel inför ett event där jag skulle göra ansiktsmålning. Jag behövde därför en spegel för att kunna visa barnen hur de ser ut när de är klara. Jag köpte den förstas bästa jag kunde hitta 10 minuter innan eventet började. Det är väl inte en jag egentligen skulle valt, men den ser bra ut. Jag ska måla om den och dekorera så att den får ett snyggare utseende. Den var inte så dyr heller och nu har jag ändå en egen spegel att ha med för alla framtida event med ansiktsmålning (det kommer att bli en del).
 
Vidare till ”ut-listan”. Tradera har tyvärr inte gått så bra den här månaden och jag känner en viss frustration eftersom jag vill förvandla prylarna till pengar. Så att jag kan spara mer för framtiden. Julen kommer så småningom så förhoppningsvis får försäljningen sig ett uppsving.
 
Inför nästa månad ska jag verkligen försöka att hålla mig borta från shopping och återigen fortsätta rensa.
 
0 kommentarer