Juli 2015

IN
Smältlimspistol*
2 Frozen Tidningar*
Frozen papperspåse*
En hög med Frozen-kort*
T-shirt*
Bok
Elsa krona*
2 Frozen mini figurer*
Frozen-box*
Frozen Fever scarf*
2 par tights*
1 par örhängen*
Armband*
Mermaid topp*

SUMMA: +17


UT
En hög kort/vykort
En hög foto
Leksaksbil
Halsband
3 Shorts
2 par strumpor
Sushi mjukis
Kattmjukis
6 Prydnader
5 Förvaringslådor i plast
Örhänge
3 CD
Sladd
Canon fjärrkontroll
Kalender
6 Pärmar
2 T-shirts
Vinterjacka
En hög olika Legobitar
4 Klänningar
Harry Potter Lego-Affisch
Bok
Diadem
Handgjord Elsa-krona
12 Barbie-tidningar
5 Hobbysaker
2 Pennor
Wigcap
Paket med Frozen-klistermärke
9 Penslar
8 Affischer
Metallskylt
LEGO Belville-set
1 par örhängen
2 Läppstift

SUMMA: -90


RESULTAT: -73


KOMMENTAR
Att se min in-lista kan få många att tro att jag kanske hade ett födelsedagskalas eller liknande, men nej... Det började med att jag åkte på en resa till Wernigerode i Tyskland. Där fick jag några Frozen-relaterade presenter, och ärligt - jag ville ha dem! För det kändes väldigt speciellt, och vissa saker kommer jag verkligen ha användning för. Men sen när vi kom hem... Blev jag inbjuden till små resor runt om i Skåne... Där målet med utflykten var att shoppa. Redan från början hade jag bestämd mig för att inte falla för frestelsen att köpa - jag följde ju med för att jag ville spendera tid med de två personerna som bjudit in mig. Men de köpte presenter åt mig, och vid ett tillfälle föll jag för frestelsen att köpa en Frost-bok.

Så en trög Tradera-månad och shoppingresor på semester där mina resekompanjoner köpte mig presenter ger detta resultat. Jag tycker om presenter, men jag klarar mig utan dem. Jag ska verkligen göra mitt bästa för att försöka få användning för dem. Jag vill inte att dem bara ska finnas där och bara existera.

Det här har blivit en bra läxa! När jag var ute och hade det trevlig så kändes det inte så farligt att köpa en eller två saker... Men när man skriver ner allt och får se ett nummer... Då känns det plötsligt som mycket mer. Och 17 nya saker i mitt liv är mycket.
0 kommentarer