Juni 2014

Vad är "In & Ut"?
Under varje månad skriver jag en lista på alla prylar som tillkommer i mitt ägande (in) & en lista med alla de prylar som får lämna min ägo (ut). Dessa listor redovisas varje månad i ett blogginlägg. Prylar i in-listan markerade med (*) är saker jag fått (gåvor), & de i ut-listan markerade med (*) är saker jag skänkt/gett bort. 

IN
Utbildningscertifikat
Plastblomma*
Examens-gosedjur*
2 Examenskort* 
3 DVD:er*
Kjol*
Kofta*
Märklin Z lok*
Bacardi-flaska*
Pudding-gosedjur

SUMMA: +14


UT
Hårspray*
Parfym*
2 DVD:er*

SUMMA: -4


RESULTAT: +10
 
 
KOMMENTAR
Ingen bra start! Men förklaringen är att jag tog examen och hade ett litet party för min familj. Det resulterade i gåvor, även om jag var noga med att säga att jag inte ville ha fysiska presenter. Men i princip allt jag fick är användbart för mig, så det känns ändå helt okej.

Pudding gosedjuret är väl möjligen ganska onödigt. Men jag ville verkligen ha en liten puddingmaskot. Och den här är handgjord av Higginstuff som jag hittade på Etsy.

Jag är besviken att jag bara kunde hitta 4 saker att ge bort under hela månaden. Speciellt eftersom jag vet att det finns väldigt många saker omkring mig som jag inte behöver eller använder. Men nästa månad ska jag fokusera mer på att rensa och bli av med saker. Både genom att sälja, men också donera och ge bort.
0 kommentarer