Juli 2014

 
Vad är "In & Ut"?
Under varje månad skriver jag en lista på alla prylar som tillkommer i mitt ägande (in) & en lista med alla de prylar som får lämna min ägo (ut). Dessa listor redovisas varje månad i ett blogginlägg. Prylar i in-listan markerade med (*) är saker jag fått (gåvor), & de i ut-listan markerade med (*) är saker jag skänkt/gett bort. 

IN
Canvas tavla*
2 Nyckelringar*
2 Frozen mini figurer*
2 Förvaringslådor i plast*
Träskylt*
T-shirt*
2 Klänningar*
Halsband*
Flaska Malibu*
 
SUMMA: 13
 
 
UT
Hundgosedjur
Barbie-docka
Steffi-docka
2 Köksredskap
4 Teskedar
Hjärtformad stekpanna
Metallskylt med tryck
Kaninformad risform
En stor låda med dockskåpssaker
Polly Pocket halsband
Harry Potter stickersbok
6 Mini Barbie dockor
Mapp med teckningar & noter
Ballong
Prismärkare
Bentopåse

SUMMA: 26
 
 
RESULTAT: -13
 
 
KOMMENTAR
Den här månaden blev inte så bra, men mycket bättre än Juni! Som ni kan se fick jag en hel del presenter den här månaden också. Min familj är väldigt generös, och de älskar att ge mig saker. Presenterna den här månaden var dock kanske inte lika mycket behövda.

Klänningarna har varit underbara i sommarvärmen. Eftersom alla mina andra klänningar är för tjocka för att ha på sig i det här vädret eller inte tillräckligt bekväma för att använda varje dag. T-shirten var en jag väntat på väldigt länge.

Min plan inför nästa månad är att inte köpa något till mig själv. Och jag hoppas att jag inte heller får några presenter. Sen ska jag verkligen göra mitt bästa för att få fler saker sålda. Tradera har rört sig långsamt, men jag lyckades sälja lite.
 
 
0 kommentarer