Samarbete med Cargobike

(null)

🌼 Samarbete med Cargobike 🌼

Företager har ej tagit del av inlägget innan det publicerades. Mina åsikter alltid mina egna.


Vi var fast i ett beroende av bilen & det tärde på mitt mående. Jag visste att en lådcykel skulle förändra situationen, men kunde inte ana att den nästan skulle eliminera vårt behov av en bil. Min man behöver bilen till sitt jobb, vi måste ha den till sjukhusturerna med vår son & de gånger vi hälsar på familjerna ute på Österlen. Men i övrigt får den stå stilla sen tidigt i våras när vi köpte lådcykeln.


Alla de där kortare bilturerna har försvunnit. Lådan kan lastas med upp till 100kg, vilket gör att vi med rätt kläder, inställning & lastskydd veckohandlar med den oavsett väder. Våra små utflykter har blivit fler & mer spontana. När vi sålt prylar kan vi enkelt lasta på paketen & lämna dem eller köra ner till busstationen för att lämna prylen till köparen 🤝


Jag är så tacksam för allt den här cykeln givit mig & min familj💚 Det gör mig ledsen när personer påstår att en lådcykel inte alls kan ersätta bilen & skrattar åt att veckohandling med barn skulle göras med en lådcykel. Men jag kan bara vinka & säga "Hej, här har ni en familj som gör så". Visst, vi har bara ett barn, vi bor i ett mindre samhälle men där det finns livsmedelsbutik & bilen kan vi inte göra oss av med - än. Men lådcykeln har verkligen förändrat hela situationen. Hade min man haft cykelavstånd till jobbet är jag övertygad om att vi diskuterat om huruvida vi skulle kunna vara fria från bilen.


LÄNGE LEVE LÅDCYKELN!🙌💚


🌼 Besök Cargobikes hemsida 🌼
Cargobike Cargobike.se elcykel lastcykel lådcykel minimalistinnan
0 kommentarer