Kläder i karantän

(null)

Nu har jag gjort något märkligt. Eller, jag har hårdrensat garderoben. Men resultatet är att jag satt ett gäng kläder i karantän, vilka ni kan se på bilden. 
▫️
Vad innebär min karantän? 🤔 Jo, dessa är plagg som inte längre passar mig riktigt & jag känner mig inte bekväm i den. Under graviditeten förra året gick jag upp över 30 kilo & har än så länge bara tappat knappt 17 av dem. Det är alltså en bra bit kvar & trots tappra försök står vikten totalt stilla. (För min egen hälsas skull, då jag känner att dessa extra kilo är till besvär för min kropp vill jag gå ner). Men! Har jag inte lyckats med det inom loppet av ett år så tänker jag säga tack & hej till de här kläderna 🤭 Då säljs de på Tradera.
▫️
Att hålla fast vid prylar av olika anledningar som blir en slags fantasi är ett galet sätt att samla på sig. Och även ett taskigt sätt att sätta sig på resurser som kan komma till användning för andra. Det var inte lätt att vara så här hård. Min garderob är trots allt väldigt liten & varje plagg är en favorit. Men jag måste släppa taget om jag inte kan komma i kläderna bekvämt igen inom rimlig tid 🙏

PS. Ska väl egentligen inte behöva förtydliga... men nej, kommer självklart inte att sälja underkläderna 😂
capsule wardrobe garderob gravid gravidkilo kapsel kapselgarderob karantän kläder minimalism minimalist minimalistinnan
0 kommentarer