Vägen till 100.000kr

(null)

Ytterligare en månad har passerat, & likt förra så är ju resultatet minst sagt fantastiskt 😄✨💰✨ På en månad har det blivit 10.700kr sparade 🤑

Vi fick in högsta växeln på prylbantningen & sålde en hel del på både @traderacom & Facebook market 🙌 Många bäckar små som alltid.

För att uppnå målet 100.000kr till sista december var kravet från starten att vi i snitt sparade 6.000kr i månaden. Nu har summan sjunkit till 4.050kr.

Vi får väl helt enkelt se hur det fortlöper! Nästa månad fortsätter vi såklart med ambitionen om att spara minsta summan, & vi funderar mycket på vad vi mer klarar oss utan 😂 

Semestertiderna drar igång på riktigt & regnar inte dagarna bort lär det bli minskad försäljning på Tradera 🤔

Hoppas ni vill fortsätta följa med på resan! 🙌


100.000kr 100.000kr bli miljonär bli miljonär minimalistinnan minimalistinnan spara spara spara 100.000 spara 100.000
2 kommentarer
Fru Spara

Wow sparandet går ju superbra! Jag och min sambo gjorde en liknande utmaning under 2016 och jag tror att vi grejade det på 9 månader. Men det kom "oväntade" pengar i form av ett stipendium på 15 000 kr och så tror jag att vi fick nästan 15 000 tillbaka på skatten. Jag önskade jag hade mer ork att sälja grejer på tradera, jag gör det aldrig för jag tror att jag inte ska få något tillbaka på det.

Svar: Wow, det är ju riktigt bra! Jag kan tycka sådana överraskningar eldar på ens vilja till sparande. Att sälja på Tradera kan vara aningen jobbigt, men jag tycker det har gått lättare & lättare när jag fått in rutin på hur jag ska göra.
Minimalistinnan

Anna

Heja er! Jag är så sjukt imponerad, vilken målmedvetenhet 😄👏

Svar: Tack snälla! :-D Att spara pengar är ju nästan som en del i min personlighet haha... Min man har sagt några gånger att jag kan göra pengar av ingenting... Är van vid att behöva se vart & hur pengar kan komma in från andra ställen är rena anställningar så kommer väl genom det.
Minimalistinnan