Tack för all inspiration

(null)

Pantkorgen har fyllts snabbt tack vare inspiration från @planbokssmart & @pantburksmiljonen om att plocka & söka upp pantburkar & flaskor ♻️🙏 Även #skräponad av @odd.eco har varit till en stor push! 💚🌍 Jag har liksom inte sett (eller insett?) fullt ut vilka äckliga mängder av skräp det slängs i miljön - överallt! 😣 Men sen jag började titta riktigt ordentligt under mina promenader är det ju sorgligt! Det är dock med en positiv inställning jag tar mig på att delta i uppdragen att plocka skräp dagligen 💪✨ Skäms ju lite att jag inte börjat innan...😳 Men! Bättre sent än aldrig! Börja du också om du inte redan gör! 😄🙌💚🌍♻️

Oddeco Oddeco.blogg.se ett skräp om dagen ettskräpomdageb minimalistinnan pant pantamera pantburkar plogning skräponad
2 kommentarer
iseedee

Vad fint av dig att du gör detta för miljön. Jag får också för mig ibland att rensa lite.

Svar: Alla bör vi hjälpas åt! ❤ :D
Minimalistinnan

Tess

Så grymt! Det är verkligen sorgligt att se hur mycket skräp som finns i naturen. Vi var på stranden häromdagen och där kunde man verkligen se hur plasten åkte ut i havet... Usch!

Svar: Ja det är så hemskt att se... Igår på Instagram skrev jag en kommentar om hur jag så gärna skulle vilja se hur skräpet hamnar där det hamnar! För mig är det otänkbart att slänga utanför en papperskorg. Men märkligt nog idag när vi var ute med lådcykeln kommer ett par unga killar, inte över 15, förbi oss cyklande i hög fart & dricker något i ett engångsplastglas med plastsugrör. En av killarna slänger din mugg i diket när han druckit klart... Jag tappade all talförmåga. Fy vad hoppet om framtiden berövas när ungdomar beter sig så, tur det finns de som är precis tvärtom.
Minimalistinnan