Vägen till 100.000kr

(null)

Då var det äntligen dags för en uppdatering... & den här månaden har vi lyckats spara 7.000kr 😄💰

Med tanke på att det varit & fortfarande är semester, både för oss & andra, tycker jag vi lyckats riktigt bra 😄 Vi sålde bla ett akvarium för 2.000kr via Facebook Market på min mans konto. En del småprylar på Tradera som blivit till många bäckar små.

Nu är vi nere på 3460kr per månad för att uppnå målet 100.000kr sista december. Och det tycker jag känns helt rimligt utifrån vår situation, funderade ett tag på att höja ribban, men tycker det får stanna 😊

Vi fortsätter rensa & sälja helt enkelt så uppdaterar jag om ytterligare en månad om hur det gått 😄100.000kr drömsparande ekonomi minimalistinnan spara pengar sparkonto
3 kommentarer
Fröken Minimalist

Riktigt riktigt bra jobbat! Beundransvärt att ni kan spara så :)

Svar: Tack så mycket ❤ Mycket skjuts av att vi hittat in i flera perioder där vi kunnat göra oss av med prylar.
Minimalistinnan

Fru Spara

Verkligen bra jobbat! Jag håller inte koll på vad vi sparar nu utan istället vad vi har för utgifter, tänkte att det kunde bli intressant att se vad vi landar på en vanlig månad. Vi har redan haft utgifter på 20 000 från 1:a juli - och alla räkningar är inte dragna ännu! Ska man försöka se det som att det finns förbättringspotential?

Svar: Allting är ju så otroligt individuellt, men jag tror det nästan alltid finns möjlighet till förbättring, eller finns det ett roligare ord för det kanske... hmmm...
Förr skrev jag alltid upp våra utgifter just för att se var det "brinner" & genom det har vi kunnat pussla & trixa så vi nu har mindre utgifter. Tror det är en bra väg att gå.
Minimalistinnan

Sara

Var sparar ni era hopsparade slantar? Vanliga banken eller sparar ni dom separat någonstans? Vill gärna ha tips/inspiration!

Svar: Just nu har vi dem på ett e-sparkonto hos vår bank, ger dock ingen ränta. När vi nått målet på 100.000kr funderar vi på att eventuellt placera dem på annan bank där det finns någon ränta. Om det blir så kommer jag skriva om det & berätta exakt hur vi valt. Vågar än så länge inte satsa pengar i fonder / aktier.
Minimalistinnan