En röst för framtiden

 
I september är det val, men har du tänkt på att vi varje dag röstar? Det är inte bara val vart fjärde år, utan varje dag röstar vi tillsammans för hur vi vill att framtiden ska se ut. Men röstsedlarna vi dagligen använder oss av lämnas inte i kommunernas vallokaler utan i butikerna - fysiskt som på nätet.
▫️
💰 För varje köp vi gör visar vi vad vi väljer - vad vi säger ja till & vill ha i våra liv - vilken riktning samhället ska ta.
▫️
Vi kan inte enbart sitta & vänta på att politiker ska börja handla & fatta beslut som för oss mot ett hållbart samhälle & så att vi räddar vår planet. Att konsumera är inte svaret, men att välja hur & vad vi konsumerar kan vara ett stort steg, liksom valet att inte konsumera.
▫️
Men de val vi i Sverige röstar för påverkar inte enbart oss utan kan ha en effekt i resten av världen. Därför är det så otroligt viktigt att vi är aktsamma med våra pengar. Inte enbart ur aspekten att vi bör vara ekonomiska för vår egen skull - utan tänka en extra gång - för planeten & dess övriga invånare - vi är med & röstar genom vart vi väljer att placera dem.
▫️
Hur röstar du med dina pengar för att världen ska bli en bättre plats för oss & våra barn & deras barn?💕
framtiden hållbarhet miljö minimalism minimalist minimalistinnan rädda planeten
0 kommentarer