Min vardag, mitt barns barndom

(null)

Vardagen är det vi har mest utav. Hemligheten ligger i faktumet att vi faktiskt får lov att utforma den hur vi vill. Den måste inte vara slaviskt rutinmässig, den kan vara mysig & enhetlig men fasta inslag. Den behöver inte heller vara grå & tråkig med ständig längtan till den bortom den. Istället går det att lägga en liten guldkant på varje dag. Nej, såklart inte genom ett konsumerande. Det kan vara de små enkla tingen. Sitta någon annanstans & äta middagen, göra en picknick av den, gå ut tillsammans & se solnedgången... Livet måste inte allting kretsa kring pengar & konsumtion. 
▫️
Någonstans för längesedan läste jag "Min vardag är mitt barns barndom". Och den meningen har jag med mig varje dag 👩‍👦❤️ Den hjälper mig att stanna upp, tänka till & fortsätta skapa den vardag som jag vill.
▫️
Om din vardag är dig övermäktig & du inte orkar ens tänka över den. Då är det kanske mer än någonsin egentligen dags för en förändring - för du förtjänar, liksom alla andra, att ha ett härligt liv - ditt liv ❤
▫️
Om tanken är inställd på att det är omöjligt att få en harmonisk vardag, då är det också det. Jag ber om ursäkt för ett provocerande inlägg, det är inte min mening, jag skriver alltid utifrån att ge inspiration & sätta tankar i rullning som kan medföra något gott. barn familj hållbart minimalist minimalistinnan vardag vardagen vimedbarn
1 kommentar
Thirre

Så är det absolut! Jag har alltid varit en väldigt fattig mamma, men jag har alltid gett barnen av min tid och vi har alltid tagit tillvara på de små guldkanterna i tillvaron, eller skapat tillfällen. Det kan vara så lite som gör så mycket. Att ha en närvarande förälder betyder så mycket mer än pengar, prylar och stora semestrar och kalas.

Svar: Jag tror innerligt att tid är det finaste vi kan ge ❤ Tid, kärlek, att se varandra & att göra vårt bästa ❤ När jag tänker på min barndom är det ofta de där oväntade ögonblicken, en överraskning i form av något så "enkelt" som att bygga en koja i vardagsrummet, som faktiskt lyser starkast.
Minimalistinnan