En mystisk händelse

(null)

Lite konspirationstankar här på Minimalistinnan idag. Och jag vill höra vad ni säger om vad jag har att berätta för jag vet knappt själv vad jag ska tro om denna upplevelse 😂/😰
▫️
Förra helgen åkte jag med en vän till varuhuset Bo Ohlsson i närliggande kommun. Där strosade vi runt & gled in på skoavdelningen. Under min graviditet förra året svullnade mina fötter enormt & jag köpte då ett par nya skor. Jag kunde inte välja efter smak utan fick snällt ta de som passade mig.
▫️
På Bo Ohlsson hittade jag ett par silvriga sneakers & sa att de här hade jag ju valt om det var dags för nya skor, men tillade också att jag ville inte ha snörningen. Utan ett par där det bara gick att "glida" i smidigt. Vi letade runt lite & upprepade orden "silver, skor, inga snören, lätta att ta på" etc.
▫️
Vad som också ska nämnas innan jag berättar vidare är att ingen av oss tog fram mobilerna. Ingen googlade någonting varken då eller senare. När vi lämnade skoavdelningen lämnades också ämnet helt.
▫️
En kväll senare på Instagram dyker den här reklamen från Deichmann upp. Nu hann jag inte få med bildtexten i skärmdumpen, men det stod något i stil med att de var "slip on", enkla att ta på. 

(null)


Det här är inte första gången en sån här sak händer. Är det en läskig tillfällighet eller är det något mer? Jag blir lite skraj faktiskt samtidigt som jag känner att det är varning för foliehatt... 
▫️
Vad tror ni? Har ni varit med om liknande?

avlyssning direktreklam foliehatt konspiration konspirationsteori minimalistinnan reklam riktad reklam
3 kommentarer
Caroline

Jag har varit med om samma sak flera gånger! Jag får panik snart och rotar fram någon gammal knappmobil. 😱

Svar: Det var många på Instagram som kommenterade att de upplevt detta & att mobilerna faktiskt ”lyssnar” 😧 Ska tydligen gå att göra test genom att upprepande prata om någon en aldrig annars pratar om, som är totalt orelevant i ens liv... sen ett par dagar senare kommer reklamen. Har inte själv vågat prova än för då dränker jag kanske mobilen 😅
Minimalistinnan

Trolldisa

För mig är tankar skapande, ju mer vi tänker/mentalt upprepar något ju mer energi ger vi detta något och så småningom manifesteras det i vårt liv. Har själv lyckats manifestera en hel del positiva saker i mitt liv på detta sätt.
Bör tilläggas att jag sällan har mobilen i min närhet.

Svar: Jag har läst om det tankesättet eller vad det ska kallas, mycket intressant! :-)
Minimalistinnan

Isabelle

The secret! Law of attraction. Googla! Det funkar helt sjukt bra, både när man drar till dig negativt som positivt. Läs lite. Mycket överdrivet också men själva tankarna är ju helt rätt och handlar i grund och botten om medvetande, tankar och motivation.

Svar: Jag har läst om det 😄 Fick på Instagram länkat lite videos där de visar hur mobilen kan snappa upp vad vi pratar om, så vet inte riktigt vilket jag ska tro på i detta fall, lite intressant är det 😊
Minimalistinnan