Katterna hjälper till

(null)

Katterna hjälpte till att rensa idag 🐱🐱💕 Jag känner ingen sorg, det är ju endast en pryl. Även om jag fått fatet från min mormor. Men den finns på bild, både hel & trasig, det räcker för att väcka minnen 😊❤️

katt kattägaren minimalism minimalistinnan minnen prylbanta rensa
1 kommentar
AyumuSWE

Super intressant och är fasinerad över hur du fixar det. Jag har själv funderat på att resna jätte mycket saker, kläder och skor. Vad är ditt bästa tips att tänka på när det kommer till pris och vart man säljer? :) Har mycket som inte ens sysn att dom äv användna dvs skor. :)

Svar: Vad kul! Jag rekommenderar dig att sälja på Tradera. Kolla mitt inlägg "Försäljningsguide Tradera" som kan hjälpa dig komma igång. Har du några specifika frågor kan du kommentera i bloggen. http://minimalistinnan.blogg.se/2017/october/forsaljningsguide-tradera.html
Här är mina tips för prissättning:
* Tänk på att Tradera alltid tar minst 3kr i provision för såld pryl. Om du säljer något för mindre än 3kr kommer du alltså att gå back.
*Börja alltid med att kolla om någon säljer en liknande pryl & vad de har angett för pris.
*Som utgångspris bör du anpassa dig efter de andra annonsörerna, men ändå sätta det du vill ha som utgångspris.
*Vill du ha chans att sälja lite fortare så lägger du dig aningen under de andra.
*Ibland kan utropspris från 1 kr vara riktigt effektivt, men det gäller att endast sätta det på sådana saker som är garanterade att sälja för mycket mer, t.ex. mobiler & surfplattor.

Många bäckar små, det blir snabbt många tusenlappar på Tradera. Lycka till!
Minimalistinnan