Hår & make-up till bröllopet

  (null)

Här skiljer vi oss nog möjligen lite extra även för att vara minimalister 😅
 
Jag som rakat av mig allt hår sedan nästan ett år tillbaka valde att ha det riktigt finrakat på vår dag, vilket min man hjälpte mig fixa på morgonen. Han fixade själv till sitt hår & hade sedan någon månad tillbaka fått hjälp med klippning av mig så att längden skulle vara lagom till bröllopet.
 
Smink använder jag aldrig mer än i mitt tidigare jobb som cosplayartist. Den sminkväskan finns kvar då jag fortfarande vill syssla med det måttligt på fritiden & därifrån tog jag ytterst lite puder då det ser snyggt ut på foto. Men eftersom jag aldrig annars använder smink ville jag inte heller ha något nu. Min man sminkade sig heller inte & avstod mitt erbjudande om lite puder.
 
Då jag tycker om att pyssla & använda mina händer har fina naglar aldrig heller intresserat mig. Därför gjorde jag ingen brudmanikyr utan klippte bara ner dem lite fint här hemma.
 
Det är lätt att lockas till att vilja snygga till naglar, fixa lösögonfransar, ordna med ögonbrynen, hyra in en mua (make-up-artist) & hårstylist. Men jag kände att det inte skulle vara "jag" att göra det. Och när jag ska gifta mig med den som verkligen älskar mig för den jag är kändes det bara så dumt att ens fundera på att dra som en kuliss över mitt utseende.
 
Gör endast det du verkligen känner blir rätt för dig.
Internet & media svämmar över av enligt samhället vackra modeller som är "perfektion" för sin stora dag. Men vad är egentligen perfektion? Finns det ens? Våga följa ditt hjärta & dina önskningar ☺️💖

(null)

Foto: Fredrik Håkansson
brud 2017 brudfrisyr bröllop bröllop 2017 bröllopsbudget frisyr make-up minimalism minimalist minimalistiskt bröllop mua smink
2 kommentarer
Anonym

När vi gifte oss förra året målade jag naglarna själv. Fransk manikyr med en tunn guldlinje mellan det vita och den naturliga nageln.
Använder heller aldrig smink men just till bröllopsdagen bad jag frisören att lägga på litegrann, för att det kändes rätt.

Svar: Oh kul att fixa själv ju! 😃 Det är så härligt att välja det som känns bra & rätt för en själv 😊👍
Minimalistinnan

KTORBERG

Jag gjorde också allt det där själv, och sydde en enkel blå klänning. Har aldrig ångrat oss att vi hade ett ”litet” bröllop.

Svar: Så härligt! 😍💙
Minimalistinnan