Välkommen till världen

 
För exakt en vecka sedan (2017-10-06) klockan 12:24 föddes vår lilla pojke & vi blev en familj❤️👶
Han var vid ankomsten 51 cm lång & vägde 4036 gram.
 ▫️
Ni som följt med i bloggen har kanske läst inläggen "En minimalists tankar inför att bli mamma", samt "Tankar kring mitt barns uppväxt" (varav det sista jag färdigställe & publicerade mellan värkarna under morgonen i sängen på förlossningen). Där tar jag upp mina tankar & min oro inför att få barn & samtidigt leva ett normbrytande liv med minimalism, eko- & hållbarhetstänk.
▫️
Känslan av att bli mamma & att ta in det var överväldigande. Det går inte att räkna antalet tårar av glädje som rullat längs mina kinder. Att så mycket förändras under bara några sekunder är helt fantastiskt. Jag har sedan förlossningen befunnit mig i nuet på ett sätt som jag inte kan minnas att jag någonsin gjort. Varje sekund har blivit levande & andas. Mer än någonsin bekräftas att prylar, statusjakt, karriär & prestige inte betyder någonting för mig. Så mycket av överflödigt sorl som befunnit sig i mitt liv kunde sorteras ut på en sekund. Trots att hela livet förändrats & "slagits omkull" har allting fallit på plats & jag känner en sann lycka likt inget annat.
▫️
Att bara få vara med mitt barn & min man - min familj - i vår lilla värld, är det bästa jag vet ❤️
▫️
På bloggen kommer nu en kategori som heter "Minimalism & hållbarhet med barn". Det lär ju allt eftersom bli en hel del inlägg med det temat 😊
▫️
Vad är ditt bästa tips till mig som nybliven förstagångsförälder?
bebis bfoktober förlossning höstmys minimalism minimalist nyfödd
1 kommentar
Jennifer

Grattis! 😍 Jag visste att ni också skulle få barn, men inte att vi skulle få så nära varandra. Vi fick en liten dotter den 8/10 :)

Svar: Men oj det var verkligen nära! 😄 Stort grattis! 💐💛
Minimalistinnan