Mina skor

 

👢👠👟Nyfiken på alla skor jag äger? Här är dem! 😄

▫️

  • Sneakers

👟 Köptes i januari 2016 hos @deichmann_se

▫️

  • Platta gråa skor

Dessa köpte jag i en lokal skoaffär under graviditeten då det blev för jobbigt att ha sneakers & mina fötter svullnat lite. Jag har dessutom länge saknat ett par skor jag bara kan "hoppa i".

▫️

  • Svarta stövlar

👢 Köpta 2013 för 99 kr hos @skopunkten

Används endast de få dagar då det är så pass mycket snö eller slask att de andra skorna dränks. Egentligen hade jag gärna gjort mig av med dem, men de få dagar de behövs är de guld värda. Får dock se om de får stanna kvar.

▫️

  • Gummistövlar

💦 Dessa har jag fått under tiden jag var dagmatte till en liten hund & behövde gå ut i alla väder. Låga, enkla & passar till hela min garderob. Kanske hade de kunnat ersätta de svarta stövlarna? De är i alla fall underbara att ha ute i trädgården.

▫️

  • Inneskor

🏠 De får räknas som skor. Jag fick dessa i julklapp för ett par år sedan. Flitigt använda & har hållit längre än några andra jag haft. Riktigt skönt också nu när vi har en källare.

▫️

👢👠👟 Jag känner att jag har skor för alla tillfällen & jag slipper beslutsmoment. Det finns bara ett par för att gå ut längre promenader, endast ett par för fest & ett par för att möta vinterns snö. För vissa kan detta vara för minimalistiskt, för andra kanske det är för många - men för mig är antalet perfekt 😄minimalism minimalist prylbanta skor
1 kommentar
Johanna

Ett efterlängtat inlägg 👍
Blev motiverad att kolla igenom mina skor och kunde rensa bort 3 par. Äger nu ett par skinnsneakers som funkar året om, ett par vita Converse, ett par gummistövlar, ett par vinterkängor som används på jobbet och på promenader, ett par finare vinterstövlar, och två par sandaler.
Samt ett par sneakers och ett par sandaler som bara används på jobbet.
Betydligt färre än jag ägt tidigare.

Svar: Kul att höra! 😄 Säg gärna till om det är något annat inlägg som önskas 😊
Minimalistinnan