Mina ytterkläder

Nu ska ni få se alla ytterplagg jag har i min ägo 😄
▫️
• Vinterjacka
Märkesjacka från HellBunny som köptes 2007 för ca 800kr. Den används också på höst & kalla vårdagar. Har fått sytt ny dragkedja i den en gång, annars har den aldrig gått sönder.
▫️
• Grön militärjacka
Den här köpte jag på en Lindex-rea 2013 innan minimalism trädde in i mitt liv. Den blir använd så fort vinterjackan hängs undan. Jag har sytt på lite tygmärken från de få resor jag gjort (till Tyskland). Jag älskar att den har så stora fickor för då slipper jag ha med mig väska & på sommaren kan jag lätt ha en vattenflaska med mig.
▫️
• Svart (plast) jacka
Fy på mig! Den här skäms jag över. Men tycker att jag ser väldigt bra ut i den. Den är än så länge inte använd nog för att kunna försvaras en plats i mitt ägande, men den ska få lite mer tid. Dessutom har min sambo en (i skinn) som matchar. Antar att det här är "skelettet" i min garderob 😆
▫️
• Solhatt
När mössan blir lite för mycket. Den här hatten är tillverkad av lin & är sval & skön att ha på varma dagar. Passar perfekt till militärjackan.
▫️
• Mössa
Den här fick jag på skoj i julklapp av min bror 2013. Men jag har använt den väldigt mycket. Speciellt efter att jag rakade av håret då den värmer bra.
▫️
• Grön halsduk
Köpt som scarf på Glitter, men används som halsduk året om. Jag har så lätt för att bli kall om nacken att jag använder den hela tiden.
▫️
• Svarta vantar
Sällan använda, men de dagar de behövs vill jag verkligen inte vara utan.
▫️
Jag är väldigt nöjd med antalet ytterplagg, även om den svarta jackan egentligen skulle kunna hitta nytt hem. Men den ligger inte & tränger sig utan får väl plats i den låda vi valt ut att förvara ytterplaggen i. Används den inte mer får den lämna 😊
 
Se fler bilder på Instagram
0 kommentarer