När tekniken sviker

 
Alltför många gånger har teknikens backupsystem svikit mig. 😣 Och igår när datorn la sig i graven nästan 3 timmar och fick mig att börja gråta över viktiga bröllopsdokument (och flera år av bilder 😭) bestämde jag mig för att lägga allt innehåll på ett USB samt kopiera över till min sambos externa hårddisk. Idag traskade jag iväg i solsken & köpte den anteckningsbok som såg mest eko ut 😃 Hade glömt hur härligt det är att skriva med penna istället för hamrande på tangenter. 😊 Bilden är på anteckningsboken & min iPad, vilken jag hoppas i framtiden ska helt kunna ersätta en dator. 😃 Nu är ju frågan... Blev jag mindre minimalist med en fysisk anteckningsbok? Nej, jag tycker inte det. Nu har jag ju minimerat oron, frustrationen och stressen i att en gång går datorn sönder. Så känner att den hjälper mig 😄 Det är inte hen med minst prylar när hen dör som vinner, kom ihåg det.
0 kommentarer

Smutselkollen.se

 
Nu är jag kanske sist på bollen med detta 😁 Men här kan en kolla hur smutsigt ens elbolag är. Enkelt & snabbt får en också förslag på vilka alternativ på renare elbolag det finns 🌍🌿 I juni blir vi husägare & vi har som mål att utmana oss själva & sträva mot att ett steg i taget leva mer hållbart 🌱
0 kommentarer

Raderar Facebook-appen

 
Äntligen vågade jag radera FB-appen! 😃Frågade mig själv vad jag fick ut av att scrolla på Facebook, & svaret blev - egentligen ingenting vettigt. Messenger-appen tänker jag dock behålla eftersom det är där de flesta kontaktar mig. Jag tycker att Instagram ger så mycket mer 😄 De få gånger jag kommer behöva FB är för att lägga upp annons i lokala loppisgrupper (sådant som inte är smidigt att skicka, t.ex. möbler).
0 kommentarer