Vikten av att bryta upp för att våga förändring

En av de stora positiva effekterna jag märkt sedan vår flytt är hur enkelt vi nu skaffat oss nya & bättre vanor & hur lätt det varit att bryta gamla mönster 😄 Att just flytta är ju bara ett av alla sätt att kasta om & bryta med sin vardag. Ett annat sätt är att resa, eller behöva genomgå en större renovering. Oavsett hur så är effekten av det helt fantastisk.
▫️
När saker skulle få sina platser i nya skåp blev det plötsligt möjligt att rensa ut ännu mer. Under jobbet att packa ner, lasta, lasta av & packa upp förlorade prylarna än mer sitt värde i takt med att vår orka att titta på & ta hand om dem försämrades för varje flyttkartong. (Detta trots att vi redan rensat väldigt hårt & mycket innan flytten).
📦➡️🏠➡️📦
▫️
För mig har det varit likadant vid varje flytt sedan jag tog till mig minimalismen. Och likadant vid de få antal små resor jag gjort. När vi får distans till prylarna, men förblir genuint lyckliga, förlorar de sitt grepp då insikten om att de inte är någonting vi måste bära med oss & ta ansvar för blir tydlig när vi återser dem. Bandet till dem försämras, ibland till den grad att vi direkt kan fatta beslutet att de inte hör hemma i vårt liv.
▫️
Vad kan du göra för att få distans till dina ägodelar?😊
flytta förändring minimalism minimalist personlig utveckling prylbanta renovera renovering rensa rensa ut
0 kommentarer