💍💍 Våra vigselringar 💕

 
En del minimalister väljer att bära vigselringen i hjärtat istället för på fingret (eller ibland på fingret, men i form av en tatuering). Det tankesättet har jag & hade inte haft något problem med att välja. Dock kommer jag att bära min på fingret.
▫️
Vi väljer att använda samma ringar som när vi förlovade oss & endast lägga till gravering av datum för bröllopet. Ringarna är i vitguld & har en väldigt enkel design.
▫️
Jag äger inga andra smycken & den stör mig inte. Vid varje ögonkast påminner den om kärleken från min älskade 💖 Den försvinner inte bland andra accessoarer utan sticker ut som ensam vinnare ✨💍✨
▫️
För oss kändes det rätt att lägga pengar på förlovningsringar (som nu även blir vigselringar).
Vi hade den ekonomiska möjligheten utan att det blev en större ansträngning (främst pga framgångsfulla försäljningar på @traderacom av sådant vi inte behöver).
▫️
Först var det tänkt att vi skulle modifiera min ring inför bröllopet & lägga till en sten, men när tankarna fått lugna sig lite insåg vi att de funderingarna grundade sig i en norm istället för ett verkligt behov. Plus att jag kände en risk inför att ringen skulle kunna bli opraktisk.
▫️
Att investera en så stor summa pengar som i en ny ring till mig & med en sten blev tvärtemot vad vi egentligen vill. Det tar inte många sekunder att komma fram till vad de pengarna istället kan användas till & som ger oss större glädje direkt & i längden (faktum är att ytterligare en ring hade inte gjort någonting alls på min glädjekvot, tvärtom gett mig ångest).
▫️
Mitt råd är att känna efter vad som blir rätt för just er. Är det en norm som spökar i huvudet eller vill & kan ni lägga pengar på en till ring, ger det er glädje? Det rätta valet är det som känns rätt för er & som ni tillsammans kommer fram till 💖💕
bröllop bröllop 2017 minimalism minimalist minimalistiskt bröllop vigselringar vitguld
0 kommentarer