Min garderobslösning

 
👗👕👙Ni har tidigare i år fått se alla mina kläder, men här ska ni få se hur själva garderobslösningen ser ut 😄
▫️
Garderoben är inbyggd & vi valde att inte börja riva ut dem & försöka göra om då de är fullt funktionsdugliga & det spelar ingen roll för oss hur det ser ut inuti så länge de är praktiska nog.
▫️
Jag hänger alla mina plagg förutom strumpor, underkläder & bikini som ligger i trådkorgarna under. Där ryms även alla mina tygbindor. Till höger hänger alla mina tre väskor (se dem i tidigare inlägg🎒👜). Jag har ingen säsongsgarderob, så här finns verkligen alla kläder jag äger förutom ytterkläder.
▫️
Nedanför trådkorgarna till vänster står en hink i rostfritt stål från @laplandecostoredär använda tygbindor mellanlandar i vatten & ättika innan maskintvätt. I hinken förvaras annars menskopp & kastrull avsedd speciellt för den. (Läs mer om detta i tidigare inlägg).
▫️
Till höger finns en SAMLA (65L) från @ikeasverige som är vad jag kallar för min minneslåda. Den kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg.
▫️
❌🐛❌För att skydda garderoben från oinbjudna gäster har jag en kub cederträ liggandes & två st block hängandes med rödcederolja på (läs mer om det i tidigare inlägg).
 
 
capsule wardrobe garderob kläder minimalism minimalist stil wardrobe
3 kommentarer
Anonym

Wow imponerande. Hoppas jag når dit en dag

Anonym

Wow imponerande. Hoppas jag når dit en dag

Anonym

Wow imponerande. Hoppas jag når dit en dag

Svar: Ett steg i taget så! 😄👍
Minimalistinnan