YouTube-tips

 
YouTube-tips! 😄 Nina Björk talar om hur absurd vårt konsumtionssamhälle och kapitalistiska ekonomi är.
0 kommentarer

September 2016

 
IN
Eko-väska
Plast-väska*

SUMMA: +2


UT
5 Jultallrikar
4 Barbie-dockor
PC-spel
2 Toppar*
2 Skålar*
Duk*
Låda*
2 Underkläder
Kort
CD
15 Barbie-accessoarer
3 Böcker
2 Koftor
VHS
Mikrofonstativ
DVD
10 Glas
4 Håraccessoarer
Fickur
Pokémon-kort
Raven-kjol
Penna
12 Dekorationer*
2 Askar*
Brosch

SUMMA: -74


RESULTAT: -72


KOMMENTAR
Prylbantandet gör att de försvinner sakta men säkert. Det känns verkligen som att jag närmar mig den nivå jag önskar att komma till. Men än är det en bit kvar. Den här månadens Tradera-försäljning har inte varit så bra som jag hoppats på. Dock har min sambo sålt desto mer (men hans prylar har jag ingen räkning på). Jag inser än mer hur mycket tid prylar verkligen stjäler. Utan dem blir jag mer klar i huvudet och kan ta fram kreativa spontana projekt eftersom ingenting ”kallar” på min uppmärksamhet (eller ibland rent av kräver den).
 
Jag hoppas verkligen att den här hösten och vintern ska göra mig fri från de sista överflödiga prylarna i mitt liv. (Eller kommer jag upptäcka att där är ännu fler lager att skala av?)
 
0 kommentarer

Prisgarantin hos Jysk

 
Fick tillbaka 1298kr som presentkort hos Jysk efter att de prissänkt en Wellpur bäddmadrass och madrasskydd som köptes där för två veckor sedan 😄👍🏻 Så om ni köper något där, håll koll om de prissänker inom 30 dagar, då får ni tillbaka mellanskillnaden. Bäddmadrassen hade förresten en eko-märkning 😃💚
0 kommentarer